Skip to the content

BGK - Billedkunstnerisk Grundkursus (17-25 år)

BGK - Billedkunstnerisk GrundKursus er et treårigt talentforløb, som forbereder dig til optagelsesprøve på de kunstneriske videreuddannelser f.eks. kunstakademi, designskoler, arkitektskoler, animationsuddannelser eller til et fremtidigt arbejde med innovation. Forløbet kan kombineres med en gymnasial uddannelse, anden skolegang eller arbejde.

På BGK får du undervisning to dage om ugen fra kl 18-21 og får nøgle til værkstedet og dermed mulighed for at arbejde når det passer ind i det liv. Undervisningen er tilrettelagt så det giver dig et grundigt kendskab til billedkunstens fagområder indenfor billede, tegning/grafik, maleri/collage, animation, skulptur, foto, video og installation, samt arkitektur, design og kunsthistorie. Der arrangeres studieture, masterclass og du får mulighed for at få din egen mentor indenfor det kunstområde du vil dyrke. 

Som en del af undervisningen, udstilles 2-4 gange om året og du møder de professionelle kunstnere i Viborg området og besøger uddannelserne, der er relevante for dit fremtidige studievalg.

Der må påregnes ekstra udgifter til materialer.

Der undervises mandag og torsdag - begge dage fra 18.00-21.00.

For at komme på BGK, skal du bestå en optagelsesprøve. Der er optagelse til BGK i foråret 2019 - der er stadig få ledige pladser i sæson 2018/19.

Efterår: 14 undervisningsgange, 2x180 min pr.uge / Forår: 18 undervisningsgange, 2x180 min pr.uge


Tilmeld